O nama

Znak Q-1212 IQNet certification mark

 

                                                       

 

 

 

 Zastava-Srbija 2004      Flag of Germany.svg     starobrit          

“MARINA COMPANY” d.o.o. je porodično preduzeće,

koje od 1996 godine zastupa nemačku kompaniju STABILO International GmbH I njen je generalni distributer na teritoriji Srbije.

Dugogodišnjim, uspešnim radom, distributivnu mrežu smo proširili i na teritoriju Crne Gore, Bosne I Hercegovine, Makedonije i Albanije.

Pored razvoja I učvršćivanja pozicije vodećeg brenda –STABILO, ostvarili smo sardnju sa brojnim zapadno-evropskim proizvodjačima I na domaće tržište uveli niz kvalitetnih, renomiranih brendova, kao što su :

DURABLE, COMIX, KUM, GLOBAL NOTES, NOVUS, DAHLE, AMSCAN, VP International, BODEN, ROMUS, WEDO, SCOUT, METZGER, ELBA, RITTER-PEN, RIETHMUELLER ...

Tržište snabdevamo kompletnim školskim i kancelarijskim priborom kao i reklamnim materijalom kroz više od 600 knjižara na tradicionalnom tržištu, putem trgovinskih lanaca, kao što su : Delhaize group, Metro, Mercator, Idea, Univerexport, Veropoulos, Home Centar, Roda i DIS.

Takodje snabdevamo I uspešna privatna i javna preduzeća.

U sopstvenom vlasništvu posedujemo kancelarijski i magacinski prostor, vozni park dostavnih i teretnih vozila što nam omogućava efikasnu i pravovremenu isporuku širom regiona.

Zahvaljujući profesionalnosti logističkog, prodajnog i marketinškog tima održavamo vodeću poziciju na tržištu dugi niz godina.

 

Dokumenti i sertifikati preduzeća Marina Company

Stabilo sertifikat i potvrda o partnerstvu , PDV Obrazac , Potvrda o PDV-u,   Ugovor o prodaji i kupovini vozila

RESENJE O SERTIFIKACIJI MARINA-COMPANY, JUQS sertifikat, IQNet sertifikat 

1622   1625 1675

FYTC vp
 
 
 
top